photo f6d7aa74-a1a6-49b8-8d7f-bdab144417b6_zps0e11339d.jpg
Time changes everything, even you and I have changed

*NuR HaNa
910823
UNITEN student (BBA HR)
 photo cea30b0d-2619-4d62-a7e5-0d52b6a4eeea_zpsa23ef548.jpg
family
 photo 1d6ebc21-34b9-4bc7-8857-272b45752626_zps1cf079da.jpg
dearest roommies
 photo 1395570846670_zps15311158.jpg
friends

I really wonder how you feel on these nights so alone

Faahanie Eton

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 January 2013 February 2013 July 2013 September 2013 October 2013 November 2013 December 2013 January 2014 March 2014 April 2014 May 2014 June 2014

Kehidupan di UNITEN
Tuesday, July 9, 2013 || 9:23 AM

Assalamualaikum wbt...
Rasanya dah lama bebenar tak update blog nie . aha
Maklumlah...dah makin busy sejak mnyambung kembali pembelajaran....
Sekarang...sudah melanjutkan pelajaran di Universiti Tenaga Nasional di kampus Muadzam Shah...
Mula2 masa nak mendaftar...aku pikir jugak..bandar nya macam mane...katanya bandar kan....
Sekali...bila dah sampai sana....nampak betapa hijaunya kat muadzam nie...
Kelu lidah berkata-kata... (T.T)
Tapi..sedar tak sedar..dah sebulan lebih dah ada kat sini...orientasi pun dah lepas...
Kelas pun dah start...Kawan2 pun semua okay...
Cabarannya kat UNITEN nie...
dari segi suasana and pembelajarannya...
memang tak sama dengan diploma dulu...bile dah ambil degree..semua kene independent...
Classmates kite pun nanti bukan dari orang yang sama...trpaksa brgaul dengan ramai org...
Kitaorang yang dah tranfer credit pulak terpaksa campur dengan budak foundation yang memang tak berapa ngam ngan kitaorg..
sadis jea...tau la dah lama masuk...tapi tak payah la nak action sangat..haihhhh...

Okayy...cukup sampai sini cerita tentang UNITEN...
esok semua umat islam akan menunaikan ibadah puasa...
So,selamat berpuasa...jangan lupa bersahur pulak pagi nanti yea..
Wassalam (^^)