photo f6d7aa74-a1a6-49b8-8d7f-bdab144417b6_zps0e11339d.jpg
Time changes everything, even you and I have changed

*NuR HaNa
910823
UNITEN student (BBA HR)
 photo cea30b0d-2619-4d62-a7e5-0d52b6a4eeea_zpsa23ef548.jpg
family
 photo 1d6ebc21-34b9-4bc7-8857-272b45752626_zps1cf079da.jpg
dearest roommies
 photo 1395570846670_zps15311158.jpg
friends

I really wonder how you feel on these nights so alone

Faahanie Eton

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 January 2013 February 2013 July 2013 September 2013 October 2013 November 2013 December 2013 January 2014 March 2014 April 2014 May 2014 June 2014

Puasa Puasa ~~~
Thursday, July 18, 2013 || 7:36 AM

Assalamualaikum wbt..
Sedar tak sedar,hari nie dah hari yang kesembilan kita berpuasa..
Suasana di muadzam shah pada bulan puasa..
setakat nie larat lafi nak pergi kelas...cuma kelas pagi tu yang liat nak pergi..
pagi tadi dah trtinggal satu kelas..adesss..
terbabas tidur... (T^T)
Kalau tentang bazar pulak...hurmm..ada certain kedai harganya murah..ada yang mahal bebenar..
kalau mahal tapi sedap takpe...tapi mahal and tak sedap..sabar jea la....
Aku ingatkan aku sorang jea yang rasa camtu..rupanya hampir semua student rasa benda yang sama...
tapi..bak kata ustaz aku...bersyukur jea dengan apa yang ada...huk huk
Suasana di asrama/apartment kami nie...
sudah mula pasang lagu raya...itu pun sebab terpengaruh dengan jiran2 yang dah pasang lagu raya...
awal bebenor pasangnye...kami2 nie baru pasang semalam...
riuh jugak la jadinye...haha

Kalau nak mention tentang study...memang tak tahu la nak kata...
Biasa la..mesti letih..pas2,apa pun tak masuk..
dalam kepala pikir nak makan jea..
tadi study principle of management pun..lec asyik bagi contoh makanan jea..
adoiyai..lec pun sama mcm student2 nye kah ? eheh
Lawak pula rasanya...

Apa lagi yea nak update..takde lagi kot...nak kata shopping raya...tak buat lagi..
takde masa..assignment menimbun macam gunung everest..
duit pun takde nak shopping..huhui..
Ok...itu sahaja untuk hari ini..wassalam..
(^^)