photo f6d7aa74-a1a6-49b8-8d7f-bdab144417b6_zps0e11339d.jpg
Time changes everything, even you and I have changed

*NuR HaNa
910823
UNITEN student (BBA HR)
 photo cea30b0d-2619-4d62-a7e5-0d52b6a4eeea_zpsa23ef548.jpg
family
 photo 1d6ebc21-34b9-4bc7-8857-272b45752626_zps1cf079da.jpg
dearest roommies
 photo 1395570846670_zps15311158.jpg
friends

I really wonder how you feel on these nights so alone

Faahanie Eton

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 January 2013 February 2013 July 2013 September 2013 October 2013 November 2013 December 2013 January 2014 March 2014 April 2014 May 2014 June 2014

Gambang zoo ~~
Thursday, September 26, 2013 || 3:49 AM

Assalamulaikum wbt..
baru hari nie dah terbuka niat nak update blog. Sebelum nie rasa macam malas jea nak update. Sibuk nak upload cerita jea.
Huhu.so,masa aku dah bis exam..dalam hari khamis tak silap,roommate aku ajak keluar pergi gambang zoo.so,aku pun yang duit pun cukup2 makan..pergi jea la..sebab ingatkan tempat tu takdelah besar mana & takdelah mahal mana..sekali masuk..sorang 38 ringgit.memang terkejut bebenor la.aku just bayar duit tiket jea la..lepas 2..tengok la binatang2 yang ada...tapi zoo tu pun takberapa nak siap lagi..aku ye2 la nak dengar singa mengaum macam dalam citer lion king 2...tapi tak berkesempatan..sebab singa nya tidor....ish ! harimau pun sama..tidor jea keje...sakit hati..last2..kitaorang ronda2 kat sana...dalam pukul 6 lebih kitaorg gerak balik...aku ingat lepas pergi gambang..balik muadzam...rupa2nya roommate aku ngan bf dy ada plan lain..pergi jalan2 pulak dekat ecm mall,kuantan...memang berjalan sakan la kan..huhu.tapi pergi sana pun juz makan kfc & teman roommate nak cari housing s3 dia jea...tapi dia tak berkenan...mula2 nak g tgk wayang..tapi takut lambat sgt..2 yang cancel...tapi diaorg tunjuk la wayang kat sane..kot2 la aku ngan hubby buang tebiat nak g kuantan ke apa kan...aha.keje giler ke apa namanya.takmau aku naek motor lama2.sakit pinggang mak nanti..pusing sampai batang kali pun pinggang dah cram.haihhhh.

So..i put some photos that i capture during that time.


nie pulak gambar roommate ngan bf nyer..khusyuk bebenar yea tgkap gmbr binatang.aha



Sekian sahaja tuk entry kali nie. wassalam ~
(^^)



WAR OF EXAM (>.< !)
Sunday, September 8, 2013 || 7:44 AM

Assalamualaikum wbt..
dah lama dah rasanya tak update blog.maklumlah..dah makin busy dengan assignment,kuiz,midterm...
sedar tak sedar,dah nak final dah esok..
adoi...taktau la dah well prepared ke belum...sumpah nervous yang teramat !
esok pulak subject yang boleh buat ramai orang gerun...tuk soalan esei..kalu salah grammar..salah ejaan..boleh lose marks...hopefully no silly mistakes...walaupun carry mark boleh dikatakan OK...tapi still tak confident...haihhhh...
So..dalam minggu pertama exam nie..ada gap sehari jea...yang lain semua berturut2...adoi..pening kepala mak camnie..
minggu kedua pulak ada satu paper jea...lepas tu dah boleh balik..tapi parents suh settlekan pulak lesen kete...haihhh..sedangkan dah takde mood dah pasal kete2 nie...dah bosan...and then..masuk sem kedua pulak nanti...

Bila dah masuk sem kdua nanti..some changes will happen...tak disangka sangka..my EX...someone yang buatkan aku separuh **** bile dah putus dulu...will continue his study at UNITEN MUADZAM SHAH.pergh...tak disangka2..mati2 aku ingat dy dapat dekat bangi...sekali hamek kauuu...
dah dua kali dah dy datang muadzam shah...kali kedua dy nak jumpa aku...so..kitaorg lepak kat satu kedai namanya JENTAYU...so aku pau la dy suh blanja aku chicken chop...dy pun takde hal...bhahahahaha!nak sangat belanja kan...Tapi cik abg aku nie dok syak lagi yang EX aku nie ada feeling ngan aku lagi...tapi aku rasa takde dah pun..sebab yang aku nampak dy mmg syg kat gf dy..walaupun diaorg ada konflik besar skrang...hari tu dy cakap nak tunggu sampai bila2 kat gf dy..but then tak lama lepas tu,  cara dy cakap aku dah tau dy mmg dah tawar hati and tunggu masa jea...hurmmm..nothing to say la...

Ok..ape mende dah aku melalut nie..that's all for today..hopefully i can do well for all my papers.
(^^) wassalam ~~