photo f6d7aa74-a1a6-49b8-8d7f-bdab144417b6_zps0e11339d.jpg
Time changes everything, even you and I have changed

*NuR HaNa
910823
UNITEN student (BBA HR)
 photo cea30b0d-2619-4d62-a7e5-0d52b6a4eeea_zpsa23ef548.jpg
family
 photo 1d6ebc21-34b9-4bc7-8857-272b45752626_zps1cf079da.jpg
dearest roommies
 photo 1395570846670_zps15311158.jpg
friends

I really wonder how you feel on these nights so alone

Faahanie Eton

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“life will be better in spring”
October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 January 2013 February 2013 July 2013 September 2013 October 2013 November 2013 December 2013 January 2014 March 2014 April 2014 May 2014 June 2014

Semester Break . .
Thursday, October 24, 2013 || 7:32 AM

Assalamualaikum wbt .
Sebenarnya benda nie dah lama dah lepas, aku pun dah lama dah masuk sem kdua kat UNITEN nie.baru ada masa nak upload.Well,this sem kinda tough,sebab banyak cuti tapi banyak kerja..and lepas mid sem break.trus ada midterm.wow.dasyat !Ok,that's not the point today.Last semester break...i went out with my hubby..(mr.kudut) untuk membeli buku yang ada di KL.lepas dah beli semua buku yang diperlukan...kitaorg pergi tengok wayang...tu pun sebab aku yang nak tengok..dy sebenarnya taknak pun.tapi dah kene paksa kan.huhu.so,we went to JUSCO RAWANG to watch KL GANGSTER 2.ok,maybe ramai yang kata.."buat pe nak tgk,kan boleh tgk kat internet"..sukati aku ler nak tgk kat mana.lgpun dah lama tak tgk wayang..tringin jgk nak tgk wayang..sebelum masuk wayang..kitaorg beli makanan agak banyak jugak..beli sosej..ngan air..ksian dy kene bawak..maklumlah gf dy tgh kelaparan..eheh.

Keesokannya...me and my family..go to JB (Johor Bharu) . for a vacation...sebelum sampai JB,kitaorg singgah dekat JPO (Johor Premium Outlet).Kitaorg pun pusing2 la kat situ...barang2 kat sana memang branded...harga memang mahal bebenor...just mampu tgk jea tuk kebanyakan kedai...lepas dah shopping...baru menuju ke JB and stay dekat bungalow tnb dekat sana...

Keesokannya pulak kami semua pergi ke LEGOLAND.ok seriously harganya agak mahal...and there's not too much game for adult...most of it for the kids...untuk adik aku yang bongsu baru darjah 4 tu boleh la...so,kami yang adult nie pergilah main rollar coaster and bnda2 laen yang sesuai tuk umur kitaorg nie...
And for the last day,tangkap gambar with whole family tuk raya aidiladha...and fmily kami pergi ke pahang to send me back at UNITEN.Yang aku pulak..bila sampai,satu rumah takde orang..haihh..sedih tak terkata...


ramai yang pergi . this is half of them =)




pening kepala maen nie sebab asyik pusing jea (><)


mula2 gugup jugak . tapi dah 2 ke 3 round jadi seronok pulak =D 

yang nie memang dasyat jugak la . sebab tinggi kot (-.-)


yang nie mmg boleh buat kitaorg basah kuyup (--)



Ok..that's all for today...
assalamualaikum & wassalam.